Leírás és Paraméterek
A Blaumann hasábburgonya-vágó segítségével bármikor gyorsan elkészíthetjük kedvenc finomságunkat.
Az éles, rozsdamentes pengéknek köszönhetően villámgyorsan tökéletesen egyforma darabokra vághatjuk fel
a sütéshez szükséges burgonyát. A 2 db különböző méretű betét segítségével akár vékony vagy vastag hasábot is vághatunk.
Hasábburgonya - ahogy a profi séfek készítik! EZT KI KELL PRÓBÁLNI!
Miért nem olyan ízű az otthoni sült krumpli, mint az éttermekben? Egy előkészítő lépést kellene beiktatni. MUTATJUK!
Hasábburgonyát mindenki tud sütni. De az igazán finomat, csak azok, akik tudják mit kell tenni a felaprított burgonyával!
Fontos, hogy egyforma vastagságúak legyenek a hasábok!!!
Hozzávalók:1kg burgonya, 1/4 csésze cukor, 1 evőkanál kukoricaszirup, 1 teáskanál só, víz
A felaprított burgonyát mosd meg. Tegyél egy tálba forró vizet, adj hozzá cukrot és egy kanál kukoricaszirupot. Ebbe tedd bele a tiszta burgonyát, és hagyd benne 10 percig. Utána csepegtesd le a vizet, a maradékot itasd fel papírtörlővel. Mehet a sütőbe! A megsült burgonyát még forrón jól sózd meg! Ennyi a titok! Most már a te sült krumplid is olyan finom lesz, mint a McDonald’s-ban!