Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk
Menü

Öntöttvas bográcsok

Öntöttvas bogrács

A vasbogrács vastagabb anyagból készül mint a zománcozott, ezért nagyon jó a hőátadása és nagyon jóízű a benne elkészített étel. Vásárlás után komoly tisztítást igényel (a gyártás végén bevonják egy réteggel, ami megakadályozza az oxidációt), ezután pedig be kell járatni, ki kell égetni. Minden használat után lehetőleg azonnal tisztítsuk meg, és kenjük le vékonyan olajjal vagy zsiradékkal, hogy a rozsdásodást megakadályozzuk.

 

Zománcozott öntöttvas

A vasbogrács vastagabb anyagból készül mint a zománcozott, ezért nagyon jó a hőátadása. Nem kényes és nagyon jóízű a benne elkészített étel. Akit igazán érdekel a gasztronómia, és fontos számára, hogy milyen edényeket használ, az egészen biztosan vágyik egy öntöttvas edényre.

A belül tapadásgátló bevonattal ellátott, edény persze nem csak szép, hanem rendkívül hasznos is. Az ilyen típusú edény, pompásan tartja a hőt. A tisztítása egy álom, megdöbbentően könnyen lejön róla a ráégett zsír és egyéb maradványok, ráadásul mosogatógépbe is be lehet tenni. Minden felületen jól használható, indukciós lapon és gázégőn is.  

Rendezés:
Raktáron, kiszállítás 1-5 m. nap
19.990 Ft 17.990 Ft